Google Cégem®

A Google Cégem vállalkozásod adatait megjeleníti a keresésben, így ügyfeleid mindig megtalálhatnak, bármilyen eszközt használnak is.

részletek →

Facebook Oldal

A jó kommunikációnak ma már alapvető része a közösségi oldalak használata. A Facebook oldalon információkat oszthatsz meg a vállalkozásodról.

részletek →

Egyedi kinézet

Ne engedd, hogy más cégek sablonokat erőltessenek rád. Ha bennünket választassz, akkor a céged arculatába teljes mértékben illeszkedő oldalt készítünk.

részletek →

Mobilra optimalizált oldal

A keresések 80%-a valamilyen mobil eszközről érkezik. A Google hátrasorolással bünteti a nem reszponzív oldalt. Elsődleges célunk a mobilra optimalizált dizájn elkészítése.

részletek →

Tartalom és testreszabás

Bízd ránk a tartalom feltöltését. Nem csak időt takaríthatsz meg vele, de az oldalad is professzionális hatást fog kelteni a látogatókban.

részletek →

Saját végződésű email-cím

A céges email-cím bizalmat ébreszt a vásárlókban és a parnerekben. Miért ne használnád ki te is ezt az általunk kínált ingyenes lehetőséget?

részletek →

Űrlapok kezelése

Kapcsolattartó adatlap? Közvéleménykutatás? Adatbevitel? A szolgáltatásunk keretein belül magadnak állíthatod össze a tökéletes űrlapot.

részletek →

Statisztika

Mindenki szerené tudni, mennyire népszerű a weboldala. Erre is kínálunk professzionális megoldást.

részletek →