A webes projektek egyik fontos eleme, hogy megfelelő helyen helyezzük el a kész oldalunkat. A Honlapvarázsló erre is kínál megoldást: gyors és biztonságos szerveiken a látogatóid a nap 24 órájában könnyen elérhetik az oldaladat.

Erre a célra különálló célszervert üzemeltetünk, amelyek a magyarországi internet gerinchálózaton keresztül csatlakozik a nemzetközi hálózatra.

Email küldésre a világ egyik legnagyobb internetes szolgáltatójának, az Amazon-nak a szolgáltatását vesszük igénybe, hogy a fontos levelek mindig megérkezzenek az email fiókodba.

SSL Tanúsítványok

A webáruházat üzemeltető cégek számára az egyik legjobb eszköz a bizalom megszerzésére a biztonságos on-line kapcsolat (SSL) kialakítása. Az online vásárlásokban, pénzügyi tranzakciókban , regisztrációkban résztvevők alapető igénye, hogy az adatfogadó biztosítsa őket arról, hogy az általuk megadott információkhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá.

A Honlapvarázsló által készített összes weboldalra ingyenesen telepítünk SSL tanúsítványt, hiszen ezt nem csak a felhasználók, hanem a Google is díjazza.