Sokan úgy gondolják, hogy egyedi weboldalt, arculatot terveztetni drága mulatság és nem utolsó sorban fölöslegesen hosszadalmas művelet, ami könnyen kikerülhető egy sablon vásárlással.

A Honlapvarázslóval mi minden weboldalhoz egyedi kinézetet készítünk, amely tökéletes alkalmazkodik a vállalkozásod igényeihez. Teljesen egyedi megjelenést kapsz, ami csak az adott vállalkozásra, termékre, szolgáltatásra jellemző, így  az mindenki másétól eltérő, így megjegyezhető lesz.

Az összes weboldalunkat keresőbarát beállításokkal készítjük el: a kódolás minősége ugyanis nagyban befolyásolja oldal sikerét a keresőkben. Az olcsó sablonokból készült oldalak a legritkább esetben ilyenek, amiket aztán hosszadalmas munkával lehet csak átalakítani.

A Google bünteti a nem mobilra optimalizált weboldalakat

2015 áprilisától a mobilkeresésekben a mobilra optimalizált és reszponzív weboldalak előrébb lettek rangsorolva, míg az optimalizálatlan oldalak büntetést kaptak. Tehát a mobilra optimalizált weboldal hivatalosan is rangsorolási szempont.

Minden kutatásban látod, hogy a mobilinternet egyre népszerűbb, a mobilos vásárlás terjed, a célpiacod pedig mobileszközről nézi a honlapodat. Ha nem optimalizálsz mobilra, akkor a látogatóid jelentős részét nem tudod kiszolgálni. Emiatt kevesebb megkeresést kapsz, kevesebb leadet generálsz, kevesebb ügyfeled és kevesebb bevételed lesz.