Eldöntöttem, szeretnék egy weboldalt!

Keress meg bennünket a Kapcsolat menüpont alatt található űrlappal. De írhatsz emailt és telefonon is elérhetsz. Szombathelyen és környékén személyes találkozó alkalmával tudunk bővebben tájékoztatni a részletekről.

Weboldal akár 7 nap alatt!

Aktív közreműködéseddel egy héten alatt elkészülhet a honlapod.

Közösen tervezünk

A céljaid alapján eldöntjük, hogy melyik csomagot kellene választanod. Meghatározzuk, hogy weblapodnak milyen funkciókra és szolgáltatásokra van szüksége. Összeírjuk a menüpontokat. Ha a céged rendelkezik logóval vagy egyéb arculati elemmel, akkor kitaláljuk, hogyan tudnánk átültetni azt az oldalba. Választunk egy domain nevet, amelynek a regisztrációját el is indítjuk.

A megjelenés kidolgozása

Elkészítjük az weboldalad főbb arculati elemeit, majd ezt a visszajelzéseid alapján módosítjuk, hogy valóban a te igényeidnek megfelelően legyen kialakítva. Ha nincsenek fényképek a vállalkozásodról, akkor azokat profi fotósunk tud készíteni. Beépítjük a tartalomkezelő rendszert, így megkezdődhet a tartalom feltöltése.

Átadás & betanítás

Beállítjuk a domaint és az email címeket, majd elérhetővé tesszük oldalt. Megmutatjuk, hogyan működik a rendszer, igény szerint írott dokumentációt is küldünk. A következő 30 napon belül minden felmerülő hibát ingyenesen javítunk.

A Honlapvarázsló® korrekt áron dolgozik.

Csomagok és árak →